Комплект четки за гримиране в 4 части Eco Makeup Brush Set for Eyeshadow 4 pieces

20,00 лв. 25,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 2988
+

Makeup  ECOBrushes Kit -Комплектът четки за грим включва четка за скулптуриране сенките на очите,`четка за сресване и оформяне на веждите, четка за ветрило и четка за пудра за лице за пълен комплект четки за грим за създаване на професионални резултати.

Използвайте този комплект четки за грим с кремообразни или прахообразни ружове, бронзанти, пудри за подчертаване и фиксиращи пудри. Този комплект четки за грим за лице е направен веган от кафени зърна и е 100% екологичен. Осветете бузите си, контурирайте лицето си и нанесете пудра за пълно покритие. Напълно естествено ли е или можете да благодарите на новия си комплект за довършителни работи?

 Част от колекцията EcoTools Elements от висококачествени аксесоари за красота и грижа за кожата, които са устойчиви и подчертават красотата на природата чрез зашеметяващ дизайн за повече красота с по-малко отпадъци. Независимо дали ги използвате за очи, руж, фон дьо тен или за пътуване, четките за грим EcoTools безупречно помагат за нанасяне на продукти върху лицето ви, независимо от тена и типа на кожата. Изработен от рециклирани и устойчиви материали, за да се чувствате толкова добре, колкото изглеждате с класическо безупречно приложение, което да съответства.

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout