Kiepe ZERO Estemo PRO Професионален тример за брада и коса

140,00 лв. 170,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 2059
+

Професионален тример на Kiepe ZERO Estemo PRO:

В днешно време един добре поддържан вид е лесно постижим. Практичен и модерен дизайн. Машината е много лесна за работа и е идеална за създаване на форми. DC мотор - висока мощност на рязане. Остри ножове за рязане на стомана за професионална употреба с вградена защита на кожата.

Стоманени остриета за професионална употреба, с интегрирана система за защита на кожата

Външен вид: fashing и преносим

• 4W

• гребени 1,5 - 4,5 - 6 mm 

Motore DC 

• Могат да бъдат оборудвани с професионални аксесоари, с 

дебелина на защитата

• Дизайн и модернизация

• 4W • Консумация на 1,5 - 4,5 - 6

Premana е малък град в северна Италия, разположен близо до Lecco и дава гостоприемство на KIEPE Professional от 60-те години. Страстта, иновациите и технологиите се срещат тук, за да създават инструменти, които професионалистите в областта на „красотата“ използват и ценят всеки ден. 

Чрез своя избор да обслужва само професионалния сектор, KIEPE Professional има за цел да увеличи собствените си клиенти в глобална перспектива, предлагайки продукти, които не са само режещи инструменти, но и по-глобална гама от изделия, които отговарят на всички изисквания. 

В производството на своите продукти KIEPE има точна цел: постоянни изследвания в областта на материалите, довършителни работи, ергономични форми и производствени технологии, за да задоволят, с продуктите си, различните личности, които изразявате с професионализъм и страст към красотата и здравето на хората. Вашият талант е нашето вдъхновение, вашите изисквания нашата работа. 

През 2010 г. KIEPE Professional получи от Regione Lombardia признание като „Превъзходен занаятчия“ в областта на „типичните и иновативни изделия“ заради способността си да създава уникални по рода си инструменти и поради използваната технология за реализирането им.