KayPro Caviar Supreme cream Безамонячна боя за коса с хайвер и кератин 100мл + 100мл окислител

16,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаKadiffe
Модел 2231
+

KAYCOLOR крем-боя е с иновативен състав с витамини и пигменти от ново поколение, осигурява стабилност, интензивност на цвета и блясък.

Препоръки за употреба.KayColor крем за коса се използва с KayColor окислителна емулсия. Смесете една част от кремовата боя и 1,5 части от окислителната емулсия в неметален контейнер. 

40 vol (12%) - осветяваща коса с 3 или 4 тона; 30 об. (9%) - осветяване на косата с 2 или 3 тона; 20 vol (6%) - цвят на косата в тон, сива боя или осветление на един тон; 10 vol (3%) - потъмнява при един тон, оцветени с коса. Ако косата трябва да бъде осветена на повече от 4 цвята, се препоръчва използването на ултра леки нюанси. 


Приготвяне: Смесете сместа с окислителна емулсия в съотношение от една до една и половина в неметална купа.

Първото приложение: нанесете приготвената смес за боядисване на косата, внимателно я разпределете по цялата дължина на косата и на върховете оставете за около 10 минути. В края на този период се приготвя друга смес в същата пропорция и се нанася върху корените на косата, внимателно се разпределя и се оставя още 30 минути. 


Коригиращо приложение: пригответе сместа за боядисване на косата и я нанесете върху корени, които се размножават, разпределете равномерно и оставете за 30 минути. В края на това време, добавете малко количество топла вода и нанесете върху цялата дължина и накрайници, оставете за още 10 минути. 


Внимание: продължителността на багрилото, посочено за всеки вид нанасяне, трябва да бъде наполовина по-дълго за косата след къдрене или избелване. 


Заключителни действия: След времето на боя, косата трябва внимателно да се измие с топла вода и шампоан.

Съотношение на смесване


До 50% от сивата коса - смесете 3/4 от желания тон с 1/4 от естествения обхват на същия тон.

Повече от 50% от сивата коса - смесете 1/2 част от желания тон с 1/2 част от естествената серия от същия тон.

100% сива коса - смесете 1/4 част от желания тон с 3/4 част от естествената серия на същия тон.