Hair Company Крeм за подхранване, стилизиране и блясък Inimitable Style Illuminating Cream 250ml

26,00 лв. 33,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 1454
+

HAIR COMPANY INIMITABLE STYLE ILLUMINATING CREAM - Подхранва в дълбочини, възстановява косъмната фибра , придава блясък и благоприятства за много добро разресване и по - лесно стилизиране.Придава мекота и копринен ефект. Активната съставка обгръща косите с воал от светлина и блясък и ги подхранва през цялото време.

Крем за блясък - Hair Company Inimitable Style Illuminating Cream може да се използва след всяко измиване с шампоан. С него вашите къдрици определено ще придобият здрав блясък и обем. Поглезете се с изгодна покупка на невероятен продукт за стилизиране, подхранване, блясък и красива коса. Подхранва в дълбочина, възстановява косъмната фибра, придава блясък и благоприятства за много добро разресване и по-лесно стилизиране.

Начин на употреба: След като сте измили добре косата и сте я подсушили с кърпа - нанесете по цялата дължина необходимото количество от продукта и разрешете , за да разнесете добре.Без да изплаквате , започнете със желаното оформяне и стилизиране.

Активната съставка в КРЕМ ЗА ПОДХРАНВАНЕ HAIR COMPANY INIMITABLE STYLE ILLUMINATING CREAM

- LUMINESCINA   е патентована съставка  от най ново поколение, която абсорбира  вредните UV лъчи и ги превръща в нов източник на светлина, сияние излъчващо се от самата ви коса.Тя също въздейства и на свободните радикали и забавя стареенето, подхранва и възстановява косата!Екстрактът й се получава от цветните венчелистчета от растения ,които виреят само в Средиземноморието.

Hair Company Professional е италианска компания за професионални продукти за коса, която идеалният партньор за вашия салон, който гарантира най-съвременни продукти, международно обучение, ултрамодерни технологии, успешен имидж и всички изключителни предимства на професионална и международна общност. Продукти на компанията са резултат от непрекъснато изследване в  лаборатории и са предназначени само за професионалния свят: най-взискателните. Качество на продуктите се радва на световно признание и благодарност от десетилетия насам.

Hair Company Professional   обръщаме специално внимание на имиджа на  продукти, аксесоари, обзавеждане и комуникации, защото знае колко е важно за вас и вашия салон да се представите в безупречна форма на клиента.

Hair Company е италианска фирма, която произвежда професионални продукти за коса. Основана през 1987 г., тя е известна с качеството на своите продукти Професионалните продукти на Hair Company са плод на непрекъснатите изследвания на нашите лаборатории и са предназначени да посрещнат и предвидят нуждите на професионалистите в грижата за косата.Компанията  се радваме на световна известност и репутация за качество от десетилетия.

 Hair Company притежава вътрешна лаборатория за научноизследователска и развойна дейност. Инженерите има са разработили уникални електронни инструменти за анализиране и третиране на косата, базирани на най-новата съвременна технология, така че да може да предложи ексклузивни продукти на своите капризни клиенти..

 Италианската фирма Hair Company се отличава с уникалната си философия за красота. Те вярват, че красотата на косата трябва да бъде подчертана от всички аспекти на човешкия живот. Това означава, че те не предлагат само продукти за коса, но и консултации, обучение и подкрепа за професионалните стилисти.

 Hair Company разполага с широка гама от продукти за коса, като всяка от тях е създадена с мисъл за конкретните нужди на косата. Те предлагат продукти за изправяне на косата, боядисване, боядисване на мигли и вежди, маски за коса, продукти за обем, стилизиращи продукти, термозащитни продукти и др.

Hair Company е фирма, която се стреми да бъде лидер в индустрията на красотата и да създава продукти, които да отговарят на нуждите на професионалните стилисти и техните клиенти. Те продължават да развиват нови продукти и технологии, които да осигурят красота и здравина на косата на всички.


Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout