ПРОМО КОМПЛЕКТ (ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА КОСА 250мл +СЕРУМ КРИСТАЛИ 100мл. +  HAIR COMPANY INIMITABLE CARE ILLUMINATING ПОДАРЪК)

ПРОМО КОМПЛЕКТ (ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА КОСА 250мл +СЕРУМ КРИСТАЛИ 100мл. + HAIR COMPANY INIMITABLE CARE ILLUMINATING ПОДАРЪК)

50,00 лв. 60,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 2940
+

Описание

Комплектът включва следните продукти:

1. Подхранващ стилизиращ крем за блестяща и красива коса HAIR COMPANY Inimitable Style Illuminating Cream 250ml

HAIR COMPANY Inimitable Style Illuminating Cream е един невероятен продукт за стилизиране, подхранване и блясък, който разкрива цялостната красота на косата. Прониква в дълбочина и укрепва косъма. Улеснява разресването и оформянето на косата. Осигурява допълнителна мекота и копринена гладкост.

 Начин на употреба: Нанесете от крема на влажна коса и разрешете добре. Без да изплаквате пристъпете към желаното стилизиране.

2. Хидратиращ серум за цъфтящи краища HAIR COMPANY Inimitable Care Illuminating Drops 100ml

Серумът HAIR COMPANY Inimitable Care Illuminating Drops хидратира и предпазва от цъфтене на краищата. Заглажда и възстановява косъма. Високо концентриран продукт, достатъчна е само една капчица от него. Подхранва в дълбочина, като елиминират цъфтящите връхчета и повишава блясъка на косата.

 Начин на употреба: Нанесете 1-2 капки на влажна или на суха коса и оформете прическата. Веднага ще усетите мигновен копринен ефект.

  Крема и серума са с иновативна формула, съдържаща Luminescina - патентована съставка от ново поколение, която абсорбира вредните UV лъчи и ги трансформира в нов източник на светлина, въздейства на свободните радикали и забавя стареенето. По този начин се отразяват повече слънчевите лъчи, подобрява се блясъка на косата и яркостта на цвета.


Комплектът включва подарък на HAIR COMPANY в травъл размер.