ПОДХРАНВАЩ КОМПЛЕКТ за перфкектен блясък на косата(Шампоан 1000мл + Маска1000мл) HAIR COMPANY INIMITABLE CARE ILLUMINATING 2X1000ML

75,00 лв. 83,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 2921
+

Комплектът съдържа следните продукти:


1. Подхранващ шампоан HAIR COMPANY Inimitable Care Illuminating Shampoo 1000ml

Шампоанът HAIR COMPANY Inimitable Care Illuminating Shampoo има нежна перлена консистенция. Почиства внимателно, подхранва и предпазва косата от вредните UV лъчи. Възстановява косъма и придава допълнителен блясък. С антиоксидантно действие, подходящ дори и за тънка и слаба коса. Шампоанът е с рH 5.5. Не съдържа парабени и SLES и е нежен за скалпа.

Начин на употреба: Нанесете малко количество от шампоана на мокра коса.  Масажирайте до образуването на пяна и изплакнете.

 

2. Маска за блясък на всеки тип коса HAIR COMPANY Inimitable Care Illuminating Mask 1000ml

Маската HAIR COMPANY Inimitable Care Illuminating Mask подхранва и улеснява разресването на косата. Осигурява мекота и копринена гладкост. Предпазва от вредните UV лъчи. Възстановява косъма и придава допълнителен блясък. С антиоксидантно действие, подходяща дори за тънка и слаба коса. Предпазва цвета от избледняване. Маската е с рH 4,0, без парабени.

Начин на употреба:  Нанесете на влажна коса и оставете да подейства 3-4 минути. Изплакнете с вода.

Иновативна формула, съдържаща Luminescina - патентована съставка от ново поколение, която абсорбира вредните UV лъчи и ги трансформира в нов източник на светлина, въздейства на свободните радикали и забавя стареенето. По този начин се отразяват повече слънчевите лъчи, подобрява се блясъка на косата и яркостта на цвета.