FarmaVita AMETHYSTE Color ВЪЗСТАНОВЯВАЩИ АМПУЛИ ЗА БОЯДИСАНА КОСА 10Х10ml

FarmaVita AMETHYSTE Color ВЪЗСТАНОВЯВАЩИ АМПУЛИ ЗА БОЯДИСАНА КОСА 10Х10ml

38,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаFarmavita
Модел 127
+

Лосион за интензивно възстановяване на боядисана, суха и увредена коса от колекция Amethyste на FarmaVita. Предпазва и поддържа яркостта на цвета. Re-Vital Restoring лосион обновява и възстановява цвета на косата. Благодарение на тази активна съставка във формлуат си FarmaVita Amethyste Re-Vital Restoring Lotion запазват цвета наситен, а косата блестяща и здрава.

Ампулите са изключително подходящи за боядисана, изсветлена, третирана, увредена и суха коса. Те предотвратяват бързото отмиване на цветните пигменти. Подхранват скалпа и реконструират косъма. Не омазнява и не утежняват косата.

Основните активни  съставки на амплиуте са:

- олигоминелален комплекс – съдържа силиций, магнезий, мед, желязо и цинк. Прониква дълбоко в косъма, подпомагайки възстановяването на повредените зони. 

- масло от семената на бяла медовина: богато на мастни киселини и естествени антиоксиданти. Придава на косата наситен цвят и сияен блясък.

- пантенол – прониква на дълбоко в косъма, като хидратира и балансира съдържанието на влага.

-  UV филтри – предпазва цвета от окисление и външни агресори.

  Начин на употреба: Нанесете ампулата на измита и леко влажна коса, започвайки от скалпа към краищата. Оставете да подейства 5 минути и отмийте с вода.

FARMAVITA е италианска компания специализирана в производството на професионални продукти за коса, разположена в Локате Варезино, малко градче , което се намира близо до Милано.


 Компанията Farmavita има опит в козметичния сектор повече от тридесет години, с неудържим приоритет: да създава висококачествени професионални продукти за коса. FARMAVITA обединява производство, формулиране и изследвания в своя собствена фабрика, оборудвана с модерна лаборатория за научноизследователска и развойна дейност и най-високотехнологичните и ефективни машини.

 Ако погледнем марката Farmavita и нейната история ще видим , че тя е основана през 1973 г. в Милано и винаги е била посветена на развитието на козметика за коса. През 1990 г. има смяна на собствеността и под това ново компетентно ръководство компанията постига бърз растеж, превръщайки се в солидна и конкурентна реалност само за няколко години.

ФАРМАВИТА днес  е динамична и разрастваща се компания, постоянно ангажирана с осигуряването на високо качество на своите продукти и задоволяване на потребностите, дори и на най-капризните клиенти. Гаранция, осигурена от факта, че FARMAVITA е компания с "пълен цикъл", способна да се грижи за продукта от формулирането до доставката.

Международното призвание марката FARMAVITA ,  е и факта , че  изнася своите продукти в над 40 страни по света. Сред продуктите на марката ще открием - шампоани, маски, професионални бои за фризьори, обезцветители, балсами, терапий за коса, ампули и лосиони, стилизиращи продукти, лакове за коса, пяна за коса, гелове и флуиди за коса.Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout