FarmaVita AMETHYSTE Hydrate Shampoo Подхранващ Шампоан За Суха И Изтощена Коса 1000ml

FarmaVita AMETHYSTE Hydrate Shampoo Подхранващ Шампоан За Суха И Изтощена Коса 1000ml

39,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаFarmavita
Модел 711
+

Подхранващ шампоан за суха  и чувствителна коса. Помага за възстановяване на хранителен баланс на косъма. Косата  оставя мека, лека и лъскава,Освен че подхранва, шампоана и перфектно хидратира косъма в дълбочина, в следствие на което, косата ви изглежда по жизнена и не се накъсва.FarmaVita Amethyste Hydrate Shampoo  деликатно почиства и придава на косата кашмирена мекота. Придава блясък и дълбоко подхранва косата. Подобрява текстурата на косата и има силно овлажняващо действие.

Подходящ е за суха, безжизнена, слаба и изтощена коса. Улеснява разресването, прави косата еластична, мека и подхранена. Насладете се на луксозното кашмирено докосване.

Съдържа Nutri-Cashmere Complex, който е съставен от:

- Кашмирени протеини: имат аминокиселинен състав и високо молекулно тегло, като благодарение на това създават филм върху косъма.  Възстановява правилния воден баланс на косата и осигурява интензивнен блясък.  

- Глицерин: укрепва косъма и го овлажнява. 

- Пантенол: действа върху дължината на косата, която я подхранва и възстановява правилното ниво на хидратация. 

 Начин на употреба:

 Нанесете малко количество от шампоана на влажна коса и масажирайте нежно. Отмийте с вода и повторете при необходимост.

FARMAVITA е италианска компания специализирана в производството на професионални продукти за коса, разположена в Локате Варезино, малко градче , което се намира близо до Милано.


Компанията Farmavita има опит в козметичния сектор повече от тридесет години, с неудържим приоритет: да създава висококачествени професионални продукти за коса. FARMAVITA обединява производство, формулиране и изследвания в своя собствена фабрика, оборудвана с модерна лаборатория за научноизследователска и развойна дейност и най-високотехнологичните и ефективни машини.


Ако погледнем марката Farmavita и нейната история ще видим , че тя е основана през 1973 г. в Милано и винаги е била посветена на развитието на козметика за коса. През 1990 г. има смяна на собствеността и под това ново компетентно ръководство компанията постига бърз растеж, превръщайки се в солидна и конкурентна реалност само за няколко години.

 ФАРМАВИТА днес  е динамична и разрастваща се компания, постоянно ангажирана с осигуряването на високо качество на своите продукти и задоволяване на потребностите, дори и на най-капризните клиенти. Гаранция, осигурена от факта, че FARMAVITA е компания с "пълен цикъл", способна да се грижи за продукта от формулирането до доставката.

 Международното призвание марката FARMAVITA ,  е и факта , че  изнася своите продукти в над 40 страни по света. Сред продуктите на марката ще открием - шампоани, маски, професионални бои за фризьори, обезцветители, балсами, терапий за коса, ампули и лосиони, стилизиращи продукти, лакове за коса, пяна за коса, гелове и флуиди за коса.Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout