Evelon Pro GEL FINISH CREAM 500ML ФИКСИРАЩ КРЕМ ГЕЛ С НАТУРАЛНА ФИКСАЦИЯ

Evelon Pro GEL FINISH CREAM 500ML ФИКСИРАЩ КРЕМ ГЕЛ С НАТУРАЛНА ФИКСАЦИЯ

21,00 лв. 23,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаEvelon pro
Модел 2894
+

Фиксиращ гел с естествена фиксация, идеален за осигуряване на силна подкрепа както на дълга, така и на къса коса. Подходящ за всякакъв вид прически, от класически до най-креативни. Не отслабва косата, не я утежнява и не оставя никакви остатъци и зачита естественото pH на косъма.

Основата на гела е вода, глицерин, катионни полимери, карбомер и допълнителни хранителни вещества. Така описаният козметичен продукт е водоотблъскващ, предпазва от прекомерна влага, фиксира добре косата, овлажнява и подхранва кичурите, като се грижи не само за външния вид, но и за здравето и линията на косата. Гелът не отслабва косата, не я утежнява, не оставя следи и поддържа естествения pH баланс.

  Уникалността на гела за коса Parisienne Evelon Strong Fixing със силна фиксация е, че за вълнообразна коса можете лесно да постигнете гладкост, а за права коса можете да създадете ефекта на мокри къдрици, с помощта на гела можете да създадете допълнителен обем или напълно да подравните кичурите. Представеният продукт е подходящ за всеки пол: както за мъже, така и за жени и за всяка дължина на косата. С него можете да създадете всяка прическа от ежедневна до най-креативната. В резултат на употребата получавате здрава, лъскава прическа, фиксирана за времето, от което се нуждаете.

Ползи:

водоотблъсква;

придава на косата луксозен блясък;

предпазва от прекомерна влага;

фиксира добре косата;

овлажнява и подхранва кичурите;

не отслабва косата, не я утежнява;

не оставя лепкавост и мазен блясък;

подходящ за всеки пол и коса;

поддържа естествения pH баланс.


Състав:


вода;

глицерин;

катионни полимери;

карбомер;

 Резултат

Нанесен кичур по кичур, той образува невидим прозрачен филм, който осигурява блясък, защитава и поддържа прическата, без да втвърдява косата.