BRELIL ART CREATOR AQUA WAX ВАКСА НА ВОДНА ОСНОВА 100ml

26,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 1732
+

BRELIL ART CREATOR AQUA WAX E ВАКСА НА ВОДНА ОСНОВА, която  гарантира максимална фиксация, като същевременно хидратира косата. Идеален професионален стилизнт за създаване на различни прически с ,,мокър  ефект".

Ваксата Brelil на водна основа осигурява максимално фиксиране и поддържа необходимото ниво на овлажняваща и предпазваща коса. Съдържа UV филтри, които предпазват косата от слънчева светлина.

Основните съставки в BRELIL ART CREATOR AQUA WAX  ВАКСА НА ВОДНА ОСНОВА  са:

- екстракт от Кактус- Богат на витамин Е, полифеноли и мастни киселини, възстановява блясъка и мекотата на косата, предпазвайки я от оксидативен стрес.

- Ексклузивен комплекс с аминореактивни полимери и микровосъци  - те подобряват състоянието на косата и засилва блясъка, като осигурява отлична устойчивост на влага, като същевременно позволява създаването на най-разнообразни стилове.ва структурата си, поддържа необходимото ниво на овлажняване и дава блясък.


Начин на употреба:

За да създадете ефект на "мокра коса" загрейте восък ръцете и се прилага върху суха коса. За нормално фиксиране нанесете восък върху мокра коса, преди да изсъхне.

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout