BRELIL ART CREATOR SPRAY WAX СПРЕЙ - ВАКСА ЗА КОСА 150мл

27,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 1723
+

BRELIL  ART CREATOR  SPRAY WAX  СПРЕЙ - ВАКСА  ЗА КОСА oсигурява здраво, дълготрайно и гъвкаво задържане. Формулиран с екстракт от кактус и Hold&Shine Tech, той осигурява продължителна поддръжка и допълнителен блясък. Не оставя остатъци.

 Малко количество восък осигурява отлични резултати от стилизирането, много удобно за използване. Идеален за всички видове коса: предпазва косата от влага и осигурява дълъг период на изправяне на вълнообразната коса и дава допълнителен обем на тънката коса.

Основните съставки в BRELIL  ART CREATOR  SPRAY WAX  СПРЕЙ - ВАКСА  ЗА КОСА са:

- екстракт от Кактус - Богат на витамин Е, полифеноли и мастни киселини, възстановява блясъка и мекотата на косата, предпазвайки я от оксидативен стрес.

- Ексклузивен комплекс с аминореактивни полимери и микровосъци  - те подобряват състоянието на косата и засилва блясъка, като осигурява отлична устойчивост на влага, като същевременно позволява създаването на най-разнообразни стилове.ва структурата си, поддържа необходимото ниво на овлажняване и дава блясък. 

Начин на употреба: Разклатете преди употреба, завъртете капачката черно, така че стрелката да съвпадне с позицията на гърлото на дозатора. Напръскайте от спрея върху влажна коса и моделирайте прическата с ръце, ако желаете. При суха коса, агентът трябва да се нанася внимателно с  пръстите.


Brelil е италианска компания , която е специализирана в производстовото на професионални продукти за коса.
Brelil e синоним на качество, красота и мода. Произлиза от уникален и изцяло италиански талант за оценяване и създаване на красота и стил.

Brelil e създадена във Варезе през 1973 г., дължи името си на акроним за жена муза. Още от самото начало бизнесът се оказа истинска история на успеха.

Brelil създава и разпространява професионални продукти за грижа за косата във фризьорските салони, предлагайки високи нива на иновация и качество, присъщи на щателното изследване и технология на компанията.


Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout