BRELIL Adjuvant ANTI HAIR LOSS SHAMPOO ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 1000мл

37,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 1532
+

BRELIL Adjuvant ANTI HAIR LOSS SHAMPOO e шампоан с нежно действие, благоприятстващ здравословния и енергичен растеж на косата.Предотвратява появата на косопад и се бори с него , като спомага за здравословния растеж на косата и я подготвя за третиране с ампули или лосиона от срията BRELIL Adjuvant ANTI HAIR LOSS  .

Шампоанът против косопад BRELIL Adjuvant ANTI HAIR LOSS SHAMPOO е дерматологично тестван. Помага за удължаване живота на косата, като прави новорастящите косми здрави и енергични и нежно почиства


Начин на употреба: Почиствайте добре косата, след което разнесейте няколко дози шампоан за коса против косопад. Внимателно масажирайте скалпа, изплакнете и повторете операцията, като оставите за 2-3 минути. След това изплакнете много внимателно с хладка вода и ако е възможно, довършете със струя студена вода.


 Brelil е италианска компания , която е специализирана в производстовото на професионални продукти за коса.
Brelil e синоним на качество, красота и мода. Произлиза от уникален и изцяло италиански талант за оценяване и създаване на красота и стил.

Brelil e създадена във Варезе през 1973 г., дължи името си на акроним за жена муза. Още от самото начало бизнесът се оказа истинска история на успеха.

Brelil създава и разпространява професионални продукти за грижа за косата във фризьорските салони, предлагайки високи нива на иновация и качество, присъщи на щателното изследване и технология на компанията.

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout