BRELIL ANTI-DANDRUFF SHAMPOO 200ml - Шампоан против пърхот  200мл

BRELIL ANTI-DANDRUFF SHAMPOO 200ml - Шампоан против пърхот 200мл

21,00 лв.
Наличност няма
Модел 1523
+

Съставът на шампоана е напълно хипоалергичен. Неговата безопасност е потвърдена от множество дерматологични изследвания. Отличната ефективност на продукта се постига чрез компоненти като хидролизиран пшеничен протеин, пантенол. Най-добрият резултат в борбата с пърхота, лечебния скалп и нишките ще постигнете, като използвате шампоан със специален серум срещу пърхот.

Шампоанът внимателно премахва всички замърсявания, почиства както излишната мастна тъкан, така и патогенните бактерии, мъртвите частици на кожата.

Малцина мислят за причините за пърхота. Тя може да бъде причинена от гъбични микроорганизми, които в малки количества не представляват опасност, но при активна репродукция причиняват пърхот. Болести като екзема, псориазис и дерматит могат да доведат до този проблем. Затова, за да я премахнете, трябва да изберете правилния шампоан, а не само да премахнете проявите на пърхот, а да го излекувате.

Начин на употреба : Намокрете косата си, нанесете малко количество продукт, масажирайте скалпа си, докато се появи гъста пяна, изплакнете с топла вода. Ако е необходимо, повторете процедурата.

Шампоанът е подходящ за постоянна употреба както за жени , така и за мъже.

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout