Rolland OWay Професионална боя за коса без амоняк + активатор 100мл

0,00 лв.
Наличност с поръчка
Модел 3
+

Organic Way (OWay) е първата професионална линия, вдъхнoвена от биодинамичната философия. Тя представлява използване на съставки от естествено обработвани терени. Опаковките са изцяло от биоразградими материали. Продуктите от серията се доближават максимално близо до природата, защото са: биологично чисти, без пестициди, без соли и сулфати, без парабени, без изкуствени оцветители, без минерално олио, без алергени, без газ, без амоняк.Чрез закупуването на етерични масла и екстракти Rolland подкрепя населението в най-бедните части на света. Продуктите са предназначени за третиране на скалпа и косата. Формулите са с висока концентрация на биологични екстракти, което намалява максимално замърсяването на околната среда. Ето защо ги определяме като продукти на бъдещето. Линията включва пълна гама професионални продукти за коса, изцяло на екологична основа, които като резултат не отстъпват на традицонните продукти: оцветители, обезцветители, възстановяващи продукти, стилизиращи  и др.Боядисването започва винаги отзад напред! 

Боята и активаторът се смесват в съотношение 1:1,5, когато няма 
бели коси. Когато има бели коси, над 50 % се смесват в съотношение 
1:1. Времетраенето е 35-40 мин за престой. Когато има над 50 % 
бяла коса, към желания цвят се добавя един тон по-тъмен за база от 
натуралната серия в съотношение 1:1 + 0,3 коректор – 3 г.

OWAY безамонячна боя за  коса ви прдлага цветове с блестящи нюанси, като същевременно защитава и  се грижи за косъма. Липсата на амоняк предпазва косата от повреждане и намалява вероятността за причиняване на дихателни проблеми, причинени от вдишване на амоняк хидрати. За да направите косата мека и изключително жизнена, иновативната формула на боята е обогатен с Perilla Oil, съдържащ антиоксидантни флавоноиди, и фини памучни протеини, за подхранване и съживяване на косъма дълбоко надолу. Ексклузивните микро пигменти гарантират дълготрайни, стабилни цветови резултати, покрива напълно побелялата коса и изсветляване до максимум 4 тона.OWAY color се предлага в много широк спектър от нюанси, които също могат да бъдат смесени, за да осигури неограничен набор от цветове.OWAY Hcolor е идеална за смесване, работи се и се нанася лесно . Деликатният аромат също така е приятен за работа.

Фирмата Rolland UNA в своите лобароторий по цял свят разработва строго индивидуални линии професионални продукти ,които много точно са съобразени със спцифичната структура и проблематика на различни видове коси.. Богати форми на естествени екстракти, строго избрани от Rolland Research Laboratories на базата на техните козметични добродетели, участват пълноценно в състава на всвки един продукт от серията Rolland Una. Продукти, които предлага комапнията Rolland имат полезно действие както за кожата на главата , така и за косата .Rolland Una продуктитe  съдържат алергени без аромати и са създадени, за да зачита здравето на кожата и структурата на косъма.