slider2
slide4
slider5
slider3

Течни кристали (кристали за коса) - начин да се постигне копринена, бляскава и гладка коса!


 Изследванията показват, че работодателите решават в първите три минути, които хора да наемат. Така че е важно да се направите добро впечатление, а за да се плолучи това , косата ви трябва да е в перфектно състояние. Можете ли да имате красива коса, без да знаете как да се грижите за нея или как тя да се поддържа? Има само един отговор -. Не.


 Ето малко информация за начина, по който да се постигне гладка и лъскава коса, която изглежда прекрасно. Независимо от възрастта, винаги можете да имате перфектна коса. Ако искате да получите копринено гладка, блестяща и красива коса, има един лесен начин да го направите - използвайте редовно професионални кристали за коса . Ето едни от най- използваните и най-качествените в световен план са тези : http://zakosata.com/kristali-za-kosa-alfaparf-cristali-diamond.


 Течни кристали (кристали за коса) - начин да се постигне копринена, бляскава и гладка коса Течните кристали (или кристали за коса) са съчетание от силикон, полезни масла и други реконструиращи  продукти,  чието приложение дава  плътност, обем и блясък на косата. Те се предлагат в течна форма, не е лепкава, тежка или мазна. Косата става мека и по-важното, кристалите предпазват косата от прекалено изсушаване  и горене при честото и третиране с преса и сешоар, както я защитават и от  външни атмосферни условия. Те се прилагат, като се налива няколко капки в ръцете и след това се втриват върху мокра коса след баня. Нанасянето им в корените на косата трябва да се избягва , защото това прави косата  мазна и без обем. След прилагането им, можете да я изсушите  и да я моделирате в желания стайлинг и тя ще стане невероятно гладка и лъскава. Кристали за коса са перфектното решение и за цъфтящите краища.

 Формулата на този продукт няма да навреди машата или  пресата за изправяне на косата, но ще намали значително лошият ефект върху косата. Кристалите създават защитен слой на косъма, помагат на косата да бъде идеално права и къдриците изглеждат по-леки и жизнени. Кристали за коса се използва само в малка доза. Няколко капки са достатъчни . Избягвайте предозиране и да бъдат внимателни с корените на косата - кристалите  приложени  там, предизвикат негативен ефект на "мазна коса". 


Bioblas
Byphasse
BRELIL professional
Bacchara
Bes beauty science
Ing Products
IMEL
Insight MAN
Imperity Cosmetics
Simply Zen
Sexy Hair
Schwarzkopf Professional
Saphir
Selective Professional
Hair Process
Huda Beauty
Hair Company  Professional
Kosmetik Gentlemen
Kiepe Professional
Kadiffe
Kylie
KEZY
KayPro
Zenix Professional
DNA Evolution Professional
ROVERHAIR BARBERS
Revive Snails Extract
Redist Professional
Revolution Hair Concepts
Rolland hair trends
TRICOL
Totex Cosmetic
ECHOSLINE
EUGENE PERMA
Nuance hair products
NO INHIBITION
Nirvel
Femmas Professional
Fonex
Farcom
Framesi
Farmavita
LİLAFİX Professional
Linea Bio
Loreal
Gummy Professional
Maybelline
Matrix
Morfose Professional
Moroccanoil
Milkshake Hair Products
ProfiDerm
Papino Cosmetic
Punti di Vista
PETROLE HAHN
Philip Kingsley
 Green Light
Alterna
Alfaparf Milano
CHI
Jungle Fever
Wella