slider2
slide4
slider5
slider3

Грижата за косата действа ли на емоционалното състояние на жената ?

Женската прическа е цял свят със собствена физиологична, енергийна и умствена обосновка. Това се дължи на факта, че циркулацията на енергията на повърхността на главата при жените се различава от циркулацията при мъжете. Косите са свързани с тилния дял на мозъка, чието функицониране зависи отчасти от това как циркулира енергията в целия обем на главата. Прическата и дължината на косата са важни именно за тилния дял.

Тези, които носят къси коси по правило имат силно изразена активност в теменната зона на мозъка. Това косвено показва, че в мозъка постъпва достатъчно вътрешна енергия, т. е. не се наблюдава голяма зависимост от косата.

По правило тук влияние оказва цяла комбинация от фактори.

При намаляваща луна например зависимостта на жената от прическата нараства значително, отколкото при нарастващата луна. В това отношение разбира се всяка жена трябва да може сама да наблюдава себе си.

Важно е също така да се знае, че за разлика от мъжете, при които енергията постъпва преди всичко в мозъка, жените представляват една маточна структура, т. е. енергията в мозъка може да се окаже недостатъчна, в случай че има някакви структурни нарушения. В този случай косите разбира се играят благотворна роля. Слабостите могат да се дължат и на конкретни нарушения, свързани с тилната част на мозъка и с шията, тъй като може да е нарушена циркулацията на енергията в главата. Не случайно в много африкански племенна именно зоната на шията определя прическата на жената.

Следващият въпрос е свързан с плътността на прическата – съществува ли необходимият контакт между енергията на косата и главата? Върху тази основа например се гради изкуството кешапашачарачна на индийките. То обединява идеята за украсяването и грижата за косата, като задължителен елемент тук се явява именно маслото.http://zakosata.com/alfaparf-lisse-design-keratin-therapy-oil?search=%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%20

Най-висшето изкуство за жените разбира се е свързано с геометрията на прическата, която често определя качеството на много психични процеси в живота на жената.

Разгледайте : http://zakosata.com/index.php?route=product/search&search=%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BE


Bioblas
Byphasse
BRELIL professional
Bacchara
Bes beauty science
Ing Products
IMEL
Insight MAN
Imperity Cosmetics
Simply Zen
Sexy Hair
Schwarzkopf Professional
Saphir
Selective Professional
Hair Process
Huda Beauty
Hair Company  Professional
Kosmetik Gentlemen
Kiepe Professional
Kadiffe
Kylie
KEZY
KayPro
Zenix Professional
DNA Evolution Professional
ROVERHAIR BARBERS
Revive Snails Extract
Redist Professional
Revolution Hair Concepts
Rolland hair trends
TRICOL
Totex Cosmetic
ECHOSLINE
EUGENE PERMA
Nuance hair products
NO INHIBITION
Nirvel
Femmas Professional
Fonex
Farcom
Framesi
Farmavita
LİLAFİX Professional
Linea Bio
Loreal
Gummy Professional
Maybelline
Matrix
Morfose Professional
Moroccanoil
Milkshake Hair Products
ProfiDerm
Papino Cosmetic
Punti di Vista
PETROLE HAHN
Philip Kingsley
 Green Light
Alterna
Alfaparf Milano
CHI
Jungle Fever
Wella