slider2
slide4
slider5
slider3

Косата и сухите краища

В следствие на боядисването и на различните термични обработки косата се изсушава и краищата нацъфтяват. Други  причини за увреждането на косата  са механичната обработка, липсата на овлажнители и хранителни вещества или неподходящи процедури.


Жизнено важно за красотата и здравето ви е храненето на косата със ценни минерали и масла , които се съдържат в професионалните продукти - Bes Silkat Nutritivo  . Едни от най-активните  съставки в серията са с  особен афинитет към кератинови влакна на косата.Такива са комбинацията от ленено масло, съдържание на витамин (Витамин F и E), на пет микроелементи, на силиконова микроемулсия и маслиново масло, направи конкретна и балансирано хранене.

SILKAT ХРАНЕНЕ и лечение на косата- предлага специфично  и балансирано хранене.


Серия  CAPILLARE SILKAT ХРАНЕНЕ НА ЛЕЧЕНИЕ

е разработена за силно изсушена коса,  чуплива и груба на пипане. SILKAT ЛЕЧЕНИЕ предлага на фризьори, стилисти  и клиенти  линия от 4 продукти, специално разработени, за да се възстанови мекота и блясъка на косата.


N1 ШАМПОАН ACTIVE шампоан за суха и увредена коса http://zakosata.com/bes-silkat-shampoan-za-suhi-obezcveteni-i-uvredeni-kosi

Шампоана е подходящ , за да се очисти скалпа и да се подхрани сухата  коса в дълбочина. Формулата му съдържа изключително сладка база, свързана с катионен полимер, които придават  на косата балансирано хранене и сатенен блясък.


N2 РЕСТРУКТУРИРАНЕ БАЛСАМ Минерализиращ  балсам за сухи,изтънели и увредени косиhttp://zakosata.com/bes-silkat-nutritivo-balsam?

 Балсамът съдържа хранителни вещества и възстановява хидро-липидния слой върху сухата  и изтощена коса.


Растително масло от  ЛЕНЕНО СЕМЕ

Известен като най-старият от растителен продукт.Ленът  е известен не само гъвкавостта на своят текстил, но и маслото което се добива от него е изключително ценно. Лененото масло е растително масло, получено чрез студено пресоване на семената на Лена. Лененото масло върху косата оказва значително омекотяване дейност и им дава един фин блясък и мекота.


МАСЛО от МАСЛИНА

То се получава от  студеното пресоване на узрели плодове на Olea Europaea. Основните компоненти са представени от смес от триглицериди на олеинова, линолова, стеаринова, арахидонова. За изключителните му подхранващи и успокояващи свойства се бори с остаряването и обедняване на косата дава еластичност и мекота, са от съществено значение за  блясък. Той също така носи омекотяващ и овлажняващ и трансформира сухата и увредена коса в мека и копринена.


5 микроелементи

Комплекс ACB Bio-хелат 5 е активен dermofilo получен чрез комплексиране на гликопротеини, продуцирани от Saccharomyces Cerevisiae с минерали като силиций, желязо, магнезий, мед и цинк. Тази активна dermofilo показва добра субстантивността за косата, подобрява хранителен бионаличността на различните микроелементи присъстват носещи високи Минерализиращ свойства.


ЛЕЧЕНИЕ ПРОГРАМА CAPILLARE SILKAT ХРАНЕНЕ


N3 Реструкторираща маска за суха и увредена коса http://zakosata.com/bes-silkat-nutritivo-mask-1000m

Маската съдържа пакет обогатен с ACB BIOCHELATE 5 и ленено семе. Специалната му формулировка се препоръчва за чуплива коса , боядисана и изрусена , суха коса.


N4 Ампули-лосион за увредена и суха коса http://zakosata.com/bes-silkat-nutritivo-ampuli-za-kosa

Лосиона съдържа  "активно съединение концентрат на основата на Silicon Минерализиращ соли, магнезий, мед, желязо и цинк в синергия места с ленено масло с восък от анионен тип и базирани емулгатор от типа на катионен. Приложен към влажна коса, незабавно определя "действия за преструктуриране, подхранващо и образуване на филм на повредените части и чувствителна. Използването на този серум се препоръчва преди и след престояване, боядисване и избелване. Благодарение на своята успокояващо улеснява удар сушене и ресане, оставяйки косата лъскава и мека коса.


ЛЕЦИТИН

Лецитинът, набор от фосфолипиди, е известен в областта на хранително-вкусовата за неговите противовъзпалителни и регулаторни свойства върху чревната функция. В козметичната област, в синергия с витамините 2 (F + E), фосфолипиди водят до изборен лек за красива коса. Тази комбинация от активни съставки се използва за подхранване на права коса, чупливи или увредена, преди измиване полира косъма,  преди сушене, за да се елиминира чупливостта също


АРОМАТ на Bes SILkat Nutritivo

При пълно зачитане на принципите на ароматерапията (което показва метод на лечение може да действа на физическо, умствено и духовно, с аромата на растенията, съдържащи се в аромата), продукт SILKAT ХРАНЕНЕ НА ЛЕЧЕНИЕ ще разкрие много скоро приятен комплекс от аромати. В аромата на серията за коса ще откриете присъствието на смес от различни аромати .


Kiepe Professional
Kadiffe
Kylie
KEZY
KayPro
DNA Evolution Professional
IMEL
Insight MAN
Imperity Cosmetics
ROVERHAIR BARBERS
Revive Snails Extract
Redist Professional
Revolution Hair Concepts
Rolland hair trends
TRICOL
Totex Cosmetic
Huda Beauty
Hair Company  Professional
ECHOSLINE
EUGENE PERMA
Nuance hair products
NO INHIBITION
Nirvel
BRELIL professional
Bacchara
Bes beauty science
Femmas Professional
Fonex
Farcom
Framesi
Farmavita
LİLAFİX Professional
Linea Bio
Loreal
Gummy Professional
Maybelline
Matrix
Morfose Professional
Moroccanoil
Milkshake Hair Products
ProfiDerm
Papino Cosmetic
Punti di Vista
PETROLE HAHN
Philip Kingsley
 Green Light
Alterna
Alfaparf Milano
CHI
Sexy Hair
Schwarzkopf Professional
Saphir
Selective Professional
Jungle Fever
Wella