slider2
slide4
slider5
slider3

ЗАЩО BES SILKAT NUTRITIVO PROFESSIONAL ГРИЖА ЗА КОСАТА- МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА СУХА И УВРЕДЕНА КОСА ?


- Лененото растително масло: Известен като най-старият от растителните влакна, ленено семе дължи славата си не само за многофункционалността на неговите тъкани, но и на многобройните качества на семената и маслото, което се извлича от тях. Лененото масло е растително масло, получено чрез студено пресоване на семената от едноименния растението. Лененото масло има  забележително успокояващо действие върху косата, като и придава специално блясък и мекота.

- Витамин Е и витамин Е: Витамин E съдържа антиоксиданти, които подобряват имунната система и увеличаване на циркулацията на кръвта до всички части на тялото, включително кожата на главата. Това увеличава циркулацията е чудесен стимулант за растежа на косата. Витамин Е също е много ефективна за забавяне процеса на стареене. Благодарение на своите антиоксиданти, витамин Е предотвратява корозия на тъкани, причинени от окисление, поради намаляване на преждевременно побеляване. Витамин Е подхранва косата и позволява тя да изглежда лъскава и сияеща. Той стимулира производството на себум, който поддържа косата сияйна. Витамин Е също е чудесен лечение за разцепени крайща.

- Витамин F не се побира стандартната дефиниция на традиционно витамини и затова е по-добре да е класифицирана като мазнини. По-добре е известен като линолова киселина, която е омега-6 мастни киселини. Когато омега-6 и омега-3 работят заедно, че помага за възстановяването на косата, хидратация, и за възстановяване. Витамин F е от съществено значение за поддържане на блясък и здравина на косата.

- Лецитинът: Лецитинът е набор от фосфолипиди, известни със способността си да се превърне суха и чуплива коса в копринена и блестяща коса. Тя също може да обърне някои от ефектите на стареене на косата и подпомага регенерацията на косата. Лецитинът подобрява структурните качества на косата и когато се комбинира с другите съставки в продуктите за SILKAT, тя спомага за възстановяването на естествената защитна обвивка на косата. Лецитинът също помага в процедурите за изправяне на косата и предотвратява хвърченето на коса.

- ACB Bio-Chelate 5: ACB- Bio-Chelate 5 съдържа пет ферментирали важни минерали: магнезий, желязо, мед, цинк и силиций. Ферментацията на тези минерали повишава тяхната бионаличност, което прави минералите лесно се абсорбира в тялото. Това вещество подобрява бариерната функция, осигурява противовъзпалителни ползи, увеличава  растежа, намалява стреса, свързани с фактори, и увеличава производството на клетъчна енергия.

- Olive Butter: Olive масло се прави чрез студено пресоване на узрели плодове на Olea Европейския (маслини). Неговите основни компоненти включват смес от олеинова, линолова триглицериди, стеаринова, и арахидонова киселина. Olive Butter има забележителни подхранващи и омекотяващи свойства, които противодействат на стареене и увредена коса. Тя дава еластичност и мекота на косата, което е съществено за яркост и блясък. Olive масло установява омекотяващо и овлажняващо действие и се превръща в сухо и отслабена коса в мека и копринена коса.

- Силиконов Микроемулсия: Тази силиконова емулсия климатик агент предпазва косата от топлина и помощни средства при запазване на цвета. Тя осигурява интензивно инсталация, която подобрява управляемостта и гладкост на косъма. Silicione Микроемулсия намалява риска от натрупване на косата влакна и не съдържа консерванти.

Линията SILKAT Nutritivo също има невероятна аромат на базата на принципите на ароматерапията. The флорален аромат на SILKAT линия е успокояващо и освежаващо.


SILKAT N1 Nutritivo Шампоан: SILKAT Nutritivo Шампоан е чудесно за почистване и подхранване си суха и увредена коса. Изключително сладка база съдържа катионен полимер, който дава балансирано хранене и сатенен блясък на косата.Bioblas
Byphasse
BRELIL professional
Bacchara
Bes beauty science
Ing Products
IMEL
Insight MAN
Imperity Cosmetics
Simply Zen
Sexy Hair
Schwarzkopf Professional
Saphir
Selective Professional
Hair Process
Huda Beauty
Hair Company  Professional
Kosmetik Gentlemen
Kiepe Professional
Kadiffe
Kylie
KEZY
KayPro
Zenix Professional
DNA Evolution Professional
ROVERHAIR BARBERS
Revive Snails Extract
Redist Professional
Revolution Hair Concepts
Rolland hair trends
TRICOL
Totex Cosmetic
ECHOSLINE
EUGENE PERMA
Nuance hair products
NO INHIBITION
Nirvel
Femmas Professional
Fonex
Farcom
Framesi
Farmavita
LİLAFİX Professional
Linea Bio
Loreal
Gummy Professional
Maybelline
Matrix
Morfose Professional
Moroccanoil
Milkshake Hair Products
ProfiDerm
Papino Cosmetic
Punti di Vista
PETROLE HAHN
Philip Kingsley
 Green Light
Alterna
Alfaparf Milano
CHI
Jungle Fever
Wella