slider2
slide4
slider5
slider3

Ефикасно лечение на интензивния косопад с професионалните италиански продукти BES SILKAT BULBOTON


Отговорът на косопад

Как да се предпазим от окапването на косъма

Ако есента, то не е свързано с хормонален дисбаланс или наследствени фактори могат да бъдат предотвратени чрез SILKAT линия BULBOTON ЛЕЧЕНИЕ Loss Prevention http://zakosata.com/bes-silkat-bulboton-shampoan-protiv-kosopad-za-stimulirane-rasteja-na-kosata , което е в състояние да стимулира микроциркулацията на кръвта и поддържане на добра хигиена на скалпа, като се съблюдава физиологичния баланс. Това ще стимулира жизнения цикъл на косата, по-благоприятно нормалните части.


ЛЕЧЕНИЕ Loss Prevention BULBOTON

E 'определена линия на базата на активни вещества, които имат за цел да благоприятства растежа на нова коса и удължава продължителността му http://zakosata.com/bes-silkat-losion. Активните съставки са в комплекс мултивитамини (витамини А, В1, В5, В7, Е, F, H), в комплекс капилярка (аминокиселини: метионин, цистеин), растителният активен комплекс (екстракт MYRTLE, Ментол и IPPOCASTANO).


ПРЕДИМСТВА

Ползите, получени от използването на SILKAT BULBOTON ЛЕЧЕНИЕ Loss Prevention са предимно: подобрена тъканите с кислород: действие, предприето от екстракта от див кестен; -голям обмен на хранителни вещества: действия, извършвани от комплекс мултивитамини. Този комплекс, състоящ се от няколко витамини (А, В1, В5, В7, Е, F, Н) стимулира отслабена капилярна крушка осигурява всички хранителни вещества, необходими за добро регенериране; - Премахване на метаболитните отпадъци: капилярно действие, извършено от комплекса. Този комплекс съдържа висок процент на незаменими аминокиселини (метионин и цистеин), които стимулират клетъчния метаболизъм чрез насърчаване на премахването на метаболитен отпадъци.


SILKAT BULBOTON ЛЕЧЕНИЕ Loss Prevention

Активното Bulboton Шампоанът е формулиран с балансиран прочистване база, която позволява detergerei коса нежно, без да се променя хидролипиден баланс. Или активното шампоан Bulbotonche лосион активна Bulboton съдържа мултивитамини комплекс и essenzialiche билки правят значително подхранване на луковицата на косъма. В допълнение, аминокиселините присъстват nellaformulazione насърчаване на кератинизация, основната функция да възстанови силата и vigoreai коса. За да се засили и да се запази полезните ефекти на мултивитамини комплекс, етерични билки и аминокиселини е необходимо взаимодействие на шампоан и лосион. Голямо значение трябва да се отдаде на масаж, за да се извърши конкретно и с техническа стъпка по стъпка препоръчва.


SILKAT BULBOTON ШАМПОАН ACTIVE

За добра ефикасност на ШАМПОАН ACTIVE BULBOTON  http://zakosata.com/bes-silkat-bulboton-shampoan-protiv-kosopad-za-stimulirane-rasteja-na-kosataтрябва да се използва редовно, като следвате съветите за масаж; Нежно почистване на кожата изплакнете и повторете и оставете за няколко минути и изплакнете


SILKAT BULBOTON ЛОСИОН ACTIVE http://zakosata.com/bes-silkat-losion За да се засили и да се запази полезното действие на ШАМПОАН ACTIVE BULBOTON е необходимо взаимодействие с ЛОСИОН ACTIVE BULBOTON Чистя скалпа и косата с шампоан Silkat Bulboton Loss Prevention. Намажете с кърпа. Разпределя съдържанието на флакона върху кожата на главата се процедира със системата за massaggioconsigliato.


ДОЗИ:


ФАЗА IMPACT: 2 до 3 ампули седмично, според назначението на фризьор Silkat доверието на. Поддържаща фаза: 1 флакон седмично.

Bioblas
Byphasse
BRELIL professional
Bacchara
Bes beauty science
Ing Products
IMEL
Insight MAN
Imperity Cosmetics
Simply Zen
Sexy Hair
Schwarzkopf Professional
Saphir
Selective Professional
Hair Process
Huda Beauty
Hair Company  Professional
Kosmetik Gentlemen
Kiepe Professional
Kadiffe
Kylie
KEZY
KayPro
Zenix Professional
DNA Evolution Professional
ROVERHAIR BARBERS
Revive Snails Extract
Redist Professional
Revolution Hair Concepts
Rolland hair trends
TRICOL
Totex Cosmetic
ECHOSLINE
EUGENE PERMA
Nuance hair products
NO INHIBITION
Nirvel
Femmas Professional
Fonex
Farcom
Framesi
Farmavita
LİLAFİX Professional
Linea Bio
Loreal
Gummy Professional
Maybelline
Matrix
Morfose Professional
Moroccanoil
Milkshake Hair Products
ProfiDerm
Papino Cosmetic
Punti di Vista
PETROLE HAHN
Philip Kingsley
 Green Light
Alterna
Alfaparf Milano
CHI
Jungle Fever
Wella