Bes Movie Colors Професионални оцветители за коса 170ml

24,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 524
+

Модата е в постоянна еволюция и винаги изисква нови тенденции. Новата професионална серия от оцветители за коса на италианската компания за професионални продукти за коса BES  със своя "естествен" изрази позволяват да се реализира истински произведения на изкуството с голямо въображение, за повишаване на многостранните кафяви тонове и на различни интензивности в хармония с деликатно засенчване. "Флаш" живи ефекти с червени нюанси, виолетово, оранжево, жълто, за да постигнат екстремни външен вид. "Пастел" деликатни изрази, които произвеждат дъгата ефекти с цветовете на дъгата. Филми цветове могат да бъдат предложени на тийнейджърите, на сложни жени, и на мъже клиентите в зависимост от техните нужди като Chic-Shock услуги, за  да се получи общ  ефект  на екстремен цвят. Bes Movie Colors с техните нюанси повишават креативността украсяваща прическата на всеки един клиент.

Технически характеристики на Bes Movie Colors

Професионалният  балсам  за коса осъществява оцветяване с алфа хидрокси киселини плодове. Този професионален продукт за коса позволява да се получи дълбоки, ярки, творчески цветове, впечатляващ начин. Те не съдържат амоняк и те не трябва да се смесва с оксидиращи вещества. Те не разполагат с избелваща сила и те могат да бъдат приложени на естествена или преди това избелена коса. Bes Movie Colors са на разположение в 17 нюанса, разделени в 3 серии.

Инструкция за ползване на професионалният продукт:

Защитете косата на контура на лицето, използвайки Decobes със защитен крем. Да се ​​носят подходящи ръкавици. Нанесете обилно  Bes Movie Colors върху леко влажна коса и чиста, като се избягва контакт с кожата. Оставете за 25 минути, без топлина. Изплакнете обилно с топла вода, докато пълното премахване на цвета. Направи специфичен шампоан с помощта Colour Lock Amphoten шампоан. Изплакнете и прилага Colour Lock Emulsion D киселина балсам за запазване на цвета. Оставете за 4-5 минути.