BES Hergen Шампоан против косопад - Hiar Loss- 300мл

BES Hergen Шампоан против косопад - Hiar Loss- 300мл

19,50 лв.
Наличност с поръчка
Модел 24
+

Спира косопада моментално.Разполага с изключителен комплекс от от витамини и аминокиселини,които влиаят много благоприятно на структората на косъма.Цялата серия продукти на BES ,Hergen  съдъжат всички витамини B1,B5,A,E,F ,калций всичките  те ,заедно с групата на аминокиселините,стимулира окисляването ,подпомага  кръвообращението, ускорява растежа на косата.

Hergen е линия за третиране на косата и на скалпа, предлагана изключително и само във 
фризьорските салони. Тя включва пълна гама услуги – измиване с шампоан, масаж на главата, 
възстановяващи процедури, стилизиране и оформяне на прическата – всички те отговарят 
на специфичните изисква ния на всеки клиент. Продуктите от серията са под ло жени на 
цялостен лабораторен тест и са ре зултат от продължително проучване, с цел непре къснато 
обогатяване на гамата.
Терапиите от серията Hergen са инструмент, който дава възможност на стилиста да развие 
своя професионализъм, като в същото време при да ват една добавена стойност на салона му. 
Продуктите са разделени в няколко линии, които разрешават конкретните проблеми на косата 
и скалпа.

BES PROFESSIONAL HAIRFASHION е линия от стилизиращи продукти, създадени от BES Beauty & Science за най-капризните стилистите, които имат свой ​​собствен стил, красота и концепцията за елегантност. Тя е съставена от специфични продукти, специално разработени за фризьорските салони,които дават максимална свобода на действие и широк избор за да открие фризьора продукта, който е най-подходящ за естеството на косата, като същевременно се грижи за косата и я лекува.Невроятните качества на продуктите от тази серия се определят от Аргановото масло и екстракта от маракуя .
Аргановото масло е ценно вещество, което съдържа линолова киселина и витамин Е, които имат способността да стимулират жизнените функции на скалпа и поддържа идеален хидро-липидния баланс, много съществено значение за здравината на косата и красота и.
Маракуя е екзотичен плод, който съдържа витамини A, B 12, протеини луминофор и желязо, които снабдяват с храна и укрепват косата. 
Линията BES PROFESSIONAL HAIRFASHION се основава на крайни продукти със значителни козметични свойства, които стимулират растежа на косата и я защитават от свободните радикали и неприятните външни влияания.