BES Colour Lock Midopla Mask Маска за боядисана коса с протеини 500ml

25,00 лв.
Наличност В наличност
Модел 685
+

Професионална маска за боядисана коса, която подхранва косъм в дълбочина.Благодарение на своята иновативна формула, тя запазва цвета на боядисаната коса максимално дълго време и придава блясък.

Маска с pH 3.0


BES Colour Lock Midopla е професионална реструктурираща маска за коса, която възстановява рН на кутикулите след всяка козметична процедура. Запечатва кутикулата, подобрява текстурата на изрусената и боядисана коса, като фиксира цветните пигменти и подсилва блясъка.


Разплита възелчетата и придава на косата сила, плътност и блясък.


Маската съдържа балансирана комбинация от протеини, които възстановяват структурата на косъма. Подходяща за реконструкция и възстановяване на силно изтощена коса, суха и химически третирана при боядисване, обезцветявани или къдрене. Възстановява косата, като поддържа естествения баланс на хидро-липидните нива. Протеините и омекотяващи агенти дават необходимата подхранваща грижа, хидратират и постигат кодифено мека коса. 


Ползи за косата:


Възстановява, поддържа и запазва структурата на косъма след всяка козметична процедура

Запечатва кутикулата, подобрява текстурата на боядисаната коса и защитава цвета от бързо избледняване 

Фиксира оцветяващите пигменти и подсилва яркостта и блясъка на косата.  

Без сулфати, парабени и оцветители

Ключови съставки:


​Масло от ший - хидратира в дълбочина и намалява сухотата на косата.Запазва влагата, вътре в кутикула и предотвратява накъсването на косъма.

Алое Вера - укрепва, възстановява и защитава косъма. С високо съдържание на витамин А, В9, В12, С, Е.

Масло от пшеничен зародиш - хидратира, омекотява и създава защитен филм върху косъма, за да подобри цялостно външния вид на косата.