Alfaparf Hair Power Energy Booster Serum Ампули против косопад за мъже 6X10ml

Alfaparf Hair Power Energy Booster Serum Ампули против косопад за мъже 6X10ml

17,00 лв. 40,00 лв.
Наличност няма
МаркаAlfaparf Milano
Модел 46
+

 Лосионът Alfaparf Hair Power Energy Booster Serum  съдържа екстракт от карликова палма, който подтиска ензима 5-алфа редуктаза, отговорен за косопада при мъжете. Съдържа ментол за освежаващо действие. Бори се с атрофията на фоликулата и спомага за активирането растежа на косата.
 УПОТРЕБА: Нанася се след шампоана ENERGY върху кожата на склапа. Масажира се с кръгообразни движения. Без отмиване.


ENERGY КОНЦЕНТРАТ - MEN

Energy Концентрат Men
ДЕЙСТВИЕ


Балансирайте косата е състоянието благодарение на Витамин наносфери. Стимулиране корен метаболизъм с действието на изключителната Energy комплекс , който помага да се предотврати загуба на коса и помага за борба с космения фоликул атрофия, активиране на растежа на косата. Прави косата по-силна и по-устойчива. 
Тя съдържа Serenoa детелина , специален активен която помага да инхибира ензима 5-Алфа редуктаза, отговорен за загуба на коса при мъжете. Menthol дава освежаващо действие мигновенно. 

КАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВА

След Energy Shampoo, разпространява върху кожата , дирекно втъркайте в скалпа. Масажирайте, използвайки кръгови движения. Не се изплаква.

РАЗМЕР 6 флакона от 10 мл 0,33 Fl. Oz. 

 

ALFAPARF MILANO е водеща италианска мултинационална компания производител на професионални бои за коса,козметика за грижа за косата и стилизиращи продукти.
        
ALFAPARF ГРУП е един от първите козметични компании в италианската столица на света и собственик на някои международни водещи марки призводители на проофесионални продукти за нуждите на фризьорството като: ALFAPARF Milano, YELLOW Professional, DiBi Milano, DiBi център, BECOS, BECOS клуб, FISIOPSHERE, TEN (професионална грижа за кожата) и красота & BUSINESS. ALFAPARF GROUP е индустриален партньор на някои от най-големите козметични компании в света обслужващи фризьорите по  цял свят!

 ALFAPARF MILANO има над 300 000 професионални клиенти в света. Тя разполага с 2 международни изследователски лаборатории с авангардни формули и високотехнологични стандарти, пет производствени предприятия на стратегически места по свта (2 в Италия, 1 в Бразилия, 1 в Мексико, 1 в Китай).Компанията разполага и с 38 международни академии, посветени на техническо и стилистично образование, 23 търговски клона и широка дистрибуторска мрежа в над 80 страни в света.

 Продукти и услуги на ALFAPARF са резултатите от научните изследвания и сътрудничество с международни стилисти работещи по цял свят и центрове за красота, технологично ноу-хау, дълбоко познаване на пазара и нуждите на професионални фризьори.
 
ALFAPARF MILANO е компания,която е ориентирана към подобряване на своите стандарти за качество и се характеризира с гъвкавост, за да се осигури бързи отговори развитието на пазара и нуждите на клиентите си.
Мисията на ALFAPARF MILANO е свъразана с пълноценното задоволяване на потребностите на всички фризьори по света.

КАКВО ПРЕДЛАГА КОМАПАНИЯТА АЛФАПАРФ МИЛАНО

ИНОВАЦИИ
Отлични авангардни научни изследвания, заверени ISOO 9001;развитието и производствените процеси са с високо качество и гарантират абсолютна надеждност и високо качество на работата с тяхните продукти. 
ALFAPARF MILANO предлага преглед на най-новите международни тенденции за красота и осигурява на фризьорските салони вдъхновение и креативност с най-важните тенденции в модата, дизайна, мебели, фотография и архитектура. 
       
ОБРАЗОВАНИЕ
програмите на ALFAPARF Milano  дават възможност за подобряване на техниките за кандидатстване и професионални продукти, стимулиращи естествен творчески талант, за да се развие салон предприемачески и управленски визия.