ALFAPARF MILANO Semi di Lino Cellula Madre RESTRUCTURING SOLUTION Възстановяваща терапия за коса ( Възстановящ елексир с арганови стволови клетки 12X13мл. + Възстановяващ концетрат 150мл.)

ALFAPARF MILANO Semi di Lino Cellula Madre RESTRUCTURING SOLUTION Възстановяваща терапия за коса ( Възстановящ елексир с арганови стволови клетки 12X13мл. + Възстановяващ концетрат 150мл.)

75,00 лв. 90,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаAlfaparf Milano
Модел 1411
+

ALFAPARF MILANO Semi di Lino Cellula Madre RESTRUCTURING SOLUTION Възстановяваща терапия за коса -видими резултати и невероятно леко усещане!  Виж видеото : https://www.youtube.com/watch?v=IXNkaZhQuiE

Beauty Genesis, концентриран еликсир с арганови стволови клетки, е в състояние да разкрие красотата на косата ви. 

Флаконът Beauty Genesis активира Мултипликатора за преструктуриране, концентрат, обогатен с комплекса Shine Fix, Colour Fix ComСъдъжащите се растителни арганови стволови клетки в ампулите от серията притежават способност за самообновяване и като резултат от прилагнето им е една изключително възстановена, блестяща и здрава коса.

Втората съставка от терапията е подхранващият концентрат , който е обогатен с комплекс за блясък и за запазване цвета на косата, който се смесва с еликсира, който е под формата на ампули от първа стъпка и получената емулсия подхранва косъма в дълбочина, без да го утежнява , придава му неповторим блясък и запазва цвета му. 

Начин на приложение: Ампулите се смесват с един от трите вида концентрати от същата серия( Мultiplier Glow, Nourishment , Restrictuing) в съотношение 1:2 в зависимост от желаният резултат-придаване на блясък, подхранване или възстановяване на косата.Не съхранвайте на студено. При евнтуално кристлизиране, сместа в ампулата може да се затопли в топла вода.

Първо разклатете флакона, смесете в купичка от 25 мл. от концентрата с една цяла ампука от елексира .Нанесете получената смес, върху измита и подсушена коса.Оставете косата след това под топлинен източник 15 мин, след което изплакнете косата и оформете по желание.


Заедно те създават невероятна гел-емулсия, която ремонтира косата, увеличава гъвкавостта и здравината, без добавена тежест.