Alfaparf Milano - UOMO Pro Age Color- Боя за мъже за домашна употреба

Alfaparf Milano - UOMO Pro Age Color- Боя за мъже за домашна употреба

15,00 лв. 20,00 лв.
Наличност има
МаркаAlfaparf Milano
Модел 525
+

Тази уникална безамонячна боя е разработена специално за мъже , които искат да се боядисат в домашни  условия само за  5 минути. Консистенция на боята за коса е много приятна за разнасяне , тип  шампоан.Към комплекта е добавен и гребен специално за по доброто разнасяне  на сместа.Боята за мъже е в няколко нюанса:

- черни

- тъмно кафяво

- средно кафяво

Боята за мъже е специлано разработен за клиенти с доста прошарени , но не и за клиенти с чисто бели коси.След боядисването косата изглежда много естествено, ане като евтените бои за  коса, при които си личи от километри ,че сте боядисан.Боята за мъже не съдържа амоняк, парабени или други вредни субстанции. Дерматологично тествана е .

Начин на уптреба: Сложете си ръкавиците от комплекта, изсипете съдържанието върху косата и с масажиращи движения, разнесте боята в дълбочината на косата.Оставете да престои при първоначалното боядисване  10мин, апри всяко следващо по 5мин. След това измийте перфектно с енергезирашия шампоан Alfaparf Uomo от комплекта на боята.Више видеото:https://www.youtube.com/watch?v=JxXM-PP8NZ8