МАТИРАЩ Балсам-маска ЗА ПОБЕЛЯЛА И СИВА КОСА - ALFAPARF THAT'S IT Forever GREY 150мл.

16,00 лв. 28,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаAlfaparf Milano
Модел 1341
+

АНТИЖЪЛТ, МАТИРАЩ Балсам ЗА ПОБЕЛЯЛА И СИВА КОСА , който е специално разработен за клиенти с побеляла и сива коса - ALFA PARF THAT'S IT  Forever GREY 

 Балсама Алфапараф  Forever GREY  разкрива красотата на бялата или посивяла коса , както на естествената така и  на боядисаната , пречиства и избистря цвета и  се бори срещу нежелания жълтеникав оттенък . Подходящ за честа употреба без сулфати и парабени.

 Специална линия от продукти за естествено руса , изрусена, сива и бяла коса . Тази нова серия се състои от различни шампоани за коса , без значение естествена или боядисана.Те са предназначени за различни тонове на руса, както и за побеляла или посивяла коса. Серията включва балсам и маска , която е подходяща за всички видове коса.

 Продуктите съдържат светлоотразителни перлени частици, които дифузират на светлина във всички посоки , като дават дълбочина на русите цветове и невероятен блясък . Съдържащия се серамид подхранва косъма , прави го компактен и изравнява структурата. Фитокератина благодарение на изключително сходната си структура с тази на косата , действа в рамките на влакното дава здрав и жизнен вид.