ALFAPARF Lisse Design Keratin Maitenance Поддържащ балсам след Кератинова терапия 250ml

17,00 лв. 18,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаAlfaparf Milano
Модел 60
+

Поддържащ крем без парабени,соли и сулфати. Подхранва и хидратира косата и подпомага поддържането и удължаването на козметичния ефект. Кератинът,в съчетание с маслото от Babassu, прави косата мека, подредена и лъскава.Вижте видеото https://www.youtube.com/watch?v=COQIBYFUWrw

УПОТРЕБА: Нанесете балсама, нежно масажирайте и изплакнете.Повторете още веднъж.

  ALFAPARF MILANO ПРЕДСТАВЯ ЛЕЧЕНИЕ РЕВОЛЮЦИОННА КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ.

 100% СИГУРНА,  ГЪВКАВА И С ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ.Мечтали ли сте за съвършено права коса и повече време за себе си? Искате ли да управлявате вашия поглед  лесно и бързо, без да се налага да се борите  всеки ден с четка и сешоар? Сега може да имате  права коса, кадифено, светли и лесна за разресване чрез със стартирането на  иновативна нова линия от Alfaparf Milano: Lisse Design Keratin Therapy.

 Оборудван с най-новите постановки за  запазване на целостта и здравето на стилисти и фризьори  коса  , продукти на Lisse Design Keratin терапия, са:

100% СИГУРНИ

Без парабени и формалдехид, и са  тествани на най-строгите стандарти на САЩ и съответствието с европейските и международните изисквания *;

100% ГЪВКАВИ

Подходящ  за всички типове коса  , дори оцветени лекувани, позволяващи на услугата Lisse дизайн и цвят в един и същи ден.

100% ДЪЛГОТРЕН ЕФЕКТ

с гарантиран  дълготраен резултат на до 3 месеца  и подкрепени от италиански мултинационални козметика с 30 години отдаденост на Стилистите.

За да се гарантира ummatched професионални резултати изправяне, Lisse Design Keratin Therapy комбинира иновативна технология за подобряване на предоставянето на кератин и жизненоважни масла. Тези иновации са:

Кера-Collagen Complex

хидролизиран кератин Complex, и кватернизирана колаген. 

Комплексът осигурява  трайни резултати (до 3 месеца)  . С помощта на топлинна стайлинг, той оформящо подреждането на веригите на кератина на косъма, разширяването им да се даде на характерната форма гладка.

Масло от бабасу

Precious масло от Амазонка, която е извънредно успокояващо. Прави  косата мека, копринена и блестяща  .

Линията Lisse Design Keratin Therapy е разделена на:

ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА ЗА ФРИЗЬОРСКИ УСЛУГИ И ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНА ПОДДРЪЖКА.