Alfaparf Lisse Design Алфапарф Кератинова терапия за изглаждане на косата (шампоан250мл + балсам 250мл + кератинов спрей 100мл + подхранващо масло с кератин 50мл + рехидратираща маска 200мл)

99,00 лв. 135,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаAlfaparf Milano
Модел 2000
+

ALFAPARF Lisse Design Keratin Maitenance Поддържащ балсам след Кератинова терапия 250ml


https://www.youtube.com/watch?v=COQIBYFUWrw

Поддържащ крем без парабени,соли и сулфати. Подхранва и хидратира косата и подпомага поддържането и удължаването на козметичния ефект. Кератинът,в съчетание с маслото от Babassu, прави косата мека, подредена и лъскава.

ALFAPARF MILANO Lisse Design Keratin Therapy Kератинов спрей за коса 100мл.

Какво представлява:

Лека кадифена течност, която презарежда косата с кератин и колаген, което спомага за поддържане на гладката, силна, мека и бляскава  коса.


Какво прави:

Помага за удължаване на ефекта от услугата Lisse Design, като се грижи за козметичния външен вид на косата.


Какво друго трябва да знаете:

Формула, обогатена с кератин и бабасу. Свободен формалдехид, сулфат, сол и парабени.


Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy Подхранващо масло с кератин 50мл.Еликсир с копринен ефект с уникалнаформула, съдържащ ценно амазонско масло бабасу, оставя косата с  копринеа мекота и необичаен блясък. Идеален за предотвратяване на разделените краища и цъфтене на краищата.Какво прави:Защитава влакната и намалява времето за изсъхване и стилизиране и е  подходящо за всички видове коса.Какво друго трябва да знаете:С изключителните си свойства на дезинтегриране и кондициониране това масло гарантира косата ви да  е мека, лъскава и лека като коприна.