Alfaparf Evolution Професионална боя за коса Алфапарф 60мл + 90мл оксидант

11,00 лв. 13,00 лв.
Наличност В наличност
МаркаAlfaparf Milano
Модел 1
+

Важно: Относно поръчката на определен номер от боятаза коса Алфапарф, изберете само бройките на боята които искате.А когато получим направента от вас поръчка, ние ще ви ви звънем , за да уточним кой точно номер искате.

Уникален продукт на Алфапрф  с BOTOX ефект 2 в 1 - боядисване и терапия.Боята Evolution of the Color3 се грижи за косата по един специфичен и индивидуален начин. Грижата за косата започва още по време на боядисването! Care boosters действат в най – точното време, защото по време на боядисването кутикулите са отворени, при което активните съставки в бустерите проникват дълбоко в сърцевината на косъма. Nutriseduction Booster: подхранващ концентрат за суха коса. Добавя се към сместа (боя за коса + оксидант) за дължините и краищата при много сухи коси. Midollo Di Bamboo Booster: запълващ концентрат за изтощена коса. Добавя се към сместа (боя за коса + оксидант), а дължините и краищата при увредена коса.


Употреба: Подгответе боята Evolution of the Color Cube и оксидант Oxid’o за дължините и краищата в съотношение 1:2. Добавете Care Booster, в същата доза, както и боята (например 20 гр боя за коса + 40 гр Booster + 40ml Oxid’o).ALFAPARF MILANO е водеща италианска мултинационална компания производител на професионални бои за коса,козметика за грижа за косата и стилизиращи продукти.

        
ALFAPARF ГРУП е един от първите козметични компании в италианската столица на света и собственик на някои международни водещи марки призводители на проофесионални продукти за нуждите на фризьорството като: ALFAPARF Milano, YELLOW Professional, DiBi Milano, DiBi център, BECOS, BECOS клуб, FISIOPSHERE, TEN (професионална грижа за кожата) и красота & BUSINESS. ALFAPARF GROUP е индустриален партньор на някои от най-големите козметични компании в света обслужващи фризьорите по  цял свят!

 ALFAPARF MILANO има над 300 000 професионални клиенти в света. Тя разполага с 2 международни изследователски лаборатории с авангардни формули и високотехнологични стандарти, пет производствени предприятия на стратегически места по свта (2 в Италия, 1 в Бразилия, 1 в Мексико, 1 в Китай).Компанията разполага и с 38 международни академии, посветени на техническо и стилистично образование, 23 търговски клона и широка дистрибуторска мрежа в над 80 страни в света.

 Продукти и услуги на ALFAPARF са резултатите от научните изследвания и сътрудничество с международни стилисти работещи по цял свят и центрове за красота, технологично ноу-хау, дълбоко познаване на пазара и нуждите на професионални фризьори.
 
ALFAPARF MILANO е компания,която е ориентирана към подобряване на своите стандарти за качество и се характеризира с гъвкавост, за да се осигури бързи отговори развитието на пазара и нуждите на клиентите си.
Мисията на ALFAPARF MILANO е свъразана с пълноценното задоволяване на потребностите на всички фризьори по света.

КАКВО ПРЕДЛАГА КОМАПАНИЯТА АЛФАПАРФ МИЛАНО

ИНОВАЦИИ
Отлични авангардни научни изследвания, заверени ISOO 9001;развитието и производствените процеси са с високо качество и гарантират абсолютна надеждност и високо качество на работата с тяхните продукти. 
ALFAPARF MILANO предлага преглед на най-новите международни тенденции за красота и осигурява на фризьорските салони вдъхновение и креативност с най-важните тенденции в модата, дизайна, мебели, фотография и архитектура. 
       
ОБРАЗОВАНИЕ
програмите на ALFAPARF Milano  дават възможност за подобряване на техниките за кандидатстване и професионални продукти, стимулиращи естествен творчески талант, за да се развие салон предприемачески и управленски визия.